2022-2023 eTwinning Projelerimiz

PROJE ORTAĞI ÜLKELER: Türkiye, Portekiz

PROJE KOORDİNATÖRÜ: Haluk YAZGAN, Nihal ERSEM, Özlen YUMAK

Yaş Aralığı:14-18

Proje Özeti: İnternetin güvenli kullanımı, internette karşılaşabileceğimiz tehlikeler ve alınması gereken önlemler konusunda farkındalık aratmaktır.

Alınan ödüller: Ulusal Kalite Ödülü

2022-2023

LET'S SPEND MY FREE TIME TOGETHER

PROJE ORTAĞI ÜLKELER: Türkiye, Litvanya, Belçika, Hırvatistan, Bulgaristan, Ürdün

PROJE KOORDİNATÖRÜ: Özlen YUMAK

Yaş Aralığı: 13-15

Proje Özeti: Öğrencilerin farklı ülkelerdeki arkadaşlarına boş zaman etkinliklerini anlatarak Yabancı dillerini geliştirmelerine olanak sağlamak, öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla kurulmuş bir projedir.

ME,MY SCHOOL, MY COUNTRY, OUR ENVIRONMENT

PROJE ORTAĞI ÜLKELER: Türkiye, Çekya

PROJE KOORDİNATÖRÜ: Nihal ERSEM

Yaş Aralığı: 14-17

Proje Özeti: Çevre ile ilgili problemlere dikkat çekmek, çevre problemlerine karşı farkındalığı arttırmak amacıyla kurulmuş bir projedir.

GREEN SUITS YOU

PROJE ORTAĞI ÜLKELER: Türkiye, Tunus, Ürdün, Ermenistan

PROJE KOORDİNATÖRÜ: Haluk YAZGAN

Yaş Aralığı: 14-17

Proje Özeti: Çevre, tüketim ve sürdürülebilirlik konularında öğrenme etkinlikleri gerçekletirmek hedeflenmektedir.

HOW DOES INTERNET WORK

PROJE ORTAĞI ÜLKELER: Türkiye, İspanya

PROJE KOORDİNATÖRÜ: Hatice İLGÜN, Nagihan BİLGİN, Taner Müftüoğlu, Hasan Esat SAĞLAM, Bülent KÜÇÜKÇAVUŞ, Emre ÖZMEN, Muhammet KULOĞLU, Murat DUMANLIDAĞ

Yaş Aralığı: 14-18

Proje Özeti: Bilişim bölümü ile gerçekleştirilen projede öğrencilerin bir ağ altyapısı kurmaları ve raspberry pi sunucularına servisler kurmaları planlanmıştır.

Yayın: 11.01.2023 - Güncelleme: 11.01.2023 16:29 - Görüntülenme: 133