T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / NİLÜFER - M. Kemal Coşkunöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Protokollerimiz

Okulumuz olarak firmalarla yapmış olduğumuz bazı protokoller aşağıda belirtilmiştir.

Elektrik Elektronik Teknolojileri Alanı olarak ;

a) EMKO Firması ile 2018-2019 Eğitim öğretim yılında 2 yıl süreli  %100 oranında yerli olarak üretilen Profesyonel Operatör Paneli eğitimi ve kullanımı konularında işbirliği yapılması yönünde protokol imzalanmış ve gerekli eğitimler alınmıştır. Süresi bu eğitim öğretim yılı sonunda dolacak olan protokolümüz Pandemi nedeni ile  uzatılması yapılamamıştır.

EMKO Firması ayrıca 2018-2019 Eğitim öğretim yılında BURSA BİLİM ŞENLİĞİ'nde  atölye çalışmasında  alanımız ile başarılı ortak  çalışmalar yürütmüştür.

b) Coşkunöz Eğitim Vakfı ile öğrencilerimizin eğitimi ve öğretmenlerimizin C.E.V'deki eğitimlerde görev alması vb. işbirliğimiz devam etmektedir.

             Coşkunöz Eğitim Vakfı  ile  yine 2019-2020 Eğitim öğretim yılında Planlanan  BURSA BİLİM ŞENLİĞİ'nde  atölye  çalışmaları Pandemi  nedeni  ile Eylül Ayına ertelenmiştir.

Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Alanı olarak Mediser Mühendislik ile Diyaliz Cihazları bakım ,onarım ve kalibrasyon protokolü mevcuttur.

Makine  Teknolojileri Alanı olarak ;

a)   Makina Takım Endüstrisi A.Ş. Firması ile yapılan protokol ile 10. 11. 12. Sınıflara işletmelerin kullandığı son kesicileri tanıtmak. Bilgi ve eğitim vermek, eğitimi belgelendirmek yapılmaktadır. Alanımızın belirlenmiş sınırlarda kesici sağlamak. İhtiyaç halinde hizmet içi eğitimler vermek protokol konularımızdır.

b)   Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği, doğal kurucu üyesiyiz. Kurumun özel sektöre yapılan eğitimler. Okulumuz tarafından verilmektedir. Kalıpçılık Zirvelerinde Okulumuz temsil edilmektedir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.07.2020 - Güncelleme: 06.07.2020 16:42 - Görüntülenme: 585
  Beğen | 0  kişi beğendi