T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / NİLÜFER - M. Kemal Coşkunöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yaşam Trendi kitap atölyemizde Mert Başaran'ın "Küçük İşler Büyük Özgürlükler" adlı kitabıyla okurseverleri buluşturduk.

*Tasarrufun Önemi: Yaşam Trendi Kitap Atölyesi'nde İncelenen "Küçük İşler Büyük Özgürlükler" Kitabı*

 

Yaşam Trendi kitap atölyemizde Mert Başaran'ın "Küçük İşler Büyük Özgürlükler" adlı kitabıyla okurseverleri buluşturduk. Etkinlikte katılımcılar, tasarrufun önemi üzerine derinlemesine bir inceleme yaptılar.

 

Mert Başaran'ın kaleme aldığı kitap, günlük hayatta küçük adımların büyük özgürlükler sağlayabileceğini vurguluyor. Yaşam Trendi kitap atölyesi katılımcıları, bu fikri tartışarak günlük harcamaları ve tasarruf alışkanlıklarını gözden geçirdiler.

 

Katılımcılar, tasarrufun sadece maddi açıdan değil, aynı zamanda ruhsal ve duygusal yönden de önemli olduğunu fark ettiler. Küçük harcamalardan kaçınmanın ve paranın bilinçli bir şekilde kullanılmasının, özgürlük hissini artırabileceğine dair görüşler ortaya çıktı.

 

Yaşam Trendi kitap atölyesi etkinliği, katılımcılara günlük yaşamlarında uygulayabilecekleri pratik öneriler sunmanın yanı sıra, kitapların sağladığı farklı bakış açılarını keşfetme fırsatı sağlıyor. Bu haftaki etkinlik, tasarrufun önemini kavramalarına ve küçük adımların büyük özgürlükler sağlayabileceği fikrine odaklanarak katılımcılara ilham verdi.

08-03-202408-03-202408-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 08.03.2024 - Güncelleme: 08.03.2024 09:17 - Görüntülenme: 59
  Beğen | 0  kişi beğendi